Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

DAVOS - Predsjednik Marković se sastao sa Husainom Sajvanijem: Damac već ove godine investira u jednu od lokacija u Primorju

Objavljeno: 25.01.2018. 19:27 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u Davosu sa predsjednikom kompanije Damac Husainom Sajvanijem (Hussain Sajwani) koji je najavio da će već ove godine potpisati ugovor kojim će investirati u jednu od atraktivnih turističkih lokacija u Primorju.

Premijer Marković istakao je potpunu spremnost i Vlade i Kabineta predsjednika Vlade da izađu u susret interesovanjima renomiranih investirora.

Predsjednik Damaca rekao je Premijeru da je putovao i radio širom svijeta, ali da Crnu Goru smatra jednom od najljepših zemalja. Istakao je poseban značaj kvalitetne aviodostupnosti Crne Gore.

Kompanija Damac još od 2002. godine drži poziciju vodećeg graditelja u sektoru luksuznih nekretnina na tržištima Srednjeg Istoka, s najznačajnijim projektima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Jordanu, Libanu i Omanu.

Predsjednik Marković sastao se sa predsjednikom Damaca 23. avgusta kada je Husain Sajvani iskazao namjeru da investira u Crnu Goru.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?