Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Rasvijetljeno krivično djelo prevara; protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava

Objavljeno: 26.01.2018. 16:50 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti rasvijetlili krivično djelo prevara i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu protiv lica za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

Naime, službenici OB Cetinje su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv B.N. (53) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara. B.N. je ovo krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja, u februaru 2016. godine prodao stan od 39 m2 koji nije u njegovom vlasništvu. On je ovaj stan, sumnja se, prodao V.Lj. za iznos od 39.000 eura, i tom prilikom je na ime kapare uzeo 4.000 eura.

V.Lj. je, po saznanju da stan nije u vlasništvu B.N, tražio od njega povraćaj novca u iznosu od 4.000 eura. B.N. je, 18.10.2016 godine, po prethodnom dogovoru vratio 1.406 eura u vrijednosti bijele tehnike, dok je je dio novca ostao dužan.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?