Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Druga regionalna konferencija o rodnoj ravnopravnosti i reformi javne uprave u Beogradu

Objavljeno: 29.01.2018. 15:02 Autor: Maja Jović

Druga regionalna konferencija o rodnoj ravnopravnosti i reformi javne uprave održaće se u Beogradu 30. i 31. januara 2018. godine. Događaj organizuje Regionalna škola za javnu upravu (ReSPA) u saradnji sa Koordinacionim tijelom za rodnu ravnopravnost Vlade Republike Srbije i Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu Republike Srbije.

Na ovoj konferenciji će učestvovati deset predstavnika/ca institucija i organizacija iz Crne Gore, uključujući i predstavnicu  Ministarstva za ljudska i manjinska prava, Biljanu Pejović,  ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića, predstavnike/ce  Ministarstva javne uprave, Ministarstva finansija, Ministarstva odbrane, kao i Parlamenta. kao i predstavnike/ce  institucija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Podsjećamo da Regionalna škola za javnu upravu (ReSPA) sarađuje sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava Crne Gore na promociji rodne ravnopravnosti u regionu zapadnog Balkana. ReSPA i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava Crne Gore su zajedno organizovali prvu regionalnu konferenciju o rodnoj ravnopravnosti u javnoj upravi u decembru 2017. u Danilovgradu.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?