Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Danilovgrad: Pronađeno oružje i municija u ilegalnom posjedu; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 30.01.2018. 20:01 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici OB Danilovgrad su, 29.01.2018. godine, postupajući po prethodno dobijenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste braća M.Đ. (31) i V.Đ. (27), oba iz Danilovgrada. Tom prilikom službenici policije su od V.Đ. oduzeli pušku marke „Toz“ kalibra 5,6 mm u ilegalnom posjedu, okvir za municiju od navedene puške sa jednim metkom kaibra 5,6mm, 42 metka kalibra 5,6 mm, dva metka kalibra 7,9 mm, dva metka kalibra 7,62 mm, tri lovačka noža i mač tzv. katanu sa drvenim rukohvatom.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.Đ. liši slobode i da mu se privrede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?