Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ambasadorka SAD-a Uehara uručila direktoru Stojanoviću plaketu u znak zahvalnosti za saradnju

Objavljeno: 30.01.2018. 20:31 Autor: UP
Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država Margaret En Uehara uručila je danas direktoru Uprave policije MUP-a Slavku Stojanoviću plaketu u znak priznanja za dosadašnju uspješnu saradnju.

Sastanak direktora Uprave policije Slavka Stojanovića i ambasadorke SAD-a u Crnoj Gori Margaret En Uehare upriličen je danas u prostorijama Uprave policije. Ambasadorka Uehara je plaketu direktoru Stojanoviću uručila zajedno sa atašeom za bezbjednost Ambasade SAD-a u Crnoj Gori Kitom Isterom.

Direktor Stojanović se zahvalio ambasadorki Uehari na ovom lijepom gestu i naglasio da je njemu lično i Upravi policije značajno što Ambasada SAD-a ovom plaketom još jednom potvrđuje kvalitet kontinuirane saradnje koja se odvija na obostrao zadovoljstvo.

Ambasada SAD-a i Uprava policije MUP-a u kontinuitetu sarađuju na jačanju kapaciteta crnogorske policije u borbi protiv kriminala, kao i razmjeni iskustava i stručnom usavršavanju policijskih službenika iz Crne Gore uz svesrdnu pomoć kolega i stručnjaka iz bezbjednosnih službi SAD-a.

Direktor Stojanović i ambasadorka Uehara iskazali su uvjerenost da će crnogorska policija i Ambasada SAD-a nastaviti i jačati saradnju u obostranom interesu.

Plaketa direktoru Stojanoviću uručena je kao priznanje za kontinuiranu podršku bezbjednosti Ambasade SAD-a u Crnoj Gori i Kancelariji za primjenu zakona ove Ambasade. Plaketa je uručena lično direktoru Stojanoviću zbog, kako je navedeno, njegovog vođstva koje je dovelo do produbljivanja partnerstva i jačanja veza između dvije države, kao i osjećaja sigurnosti koje građani SAD-a imaju u Crnoj Gori zahvaljujući njegovim naporima i trudu policije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?