Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Raspisan konkurs za izradu Idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja prostora Sadine u Podgorici

Objavljeno: 01.02.2018. 17:04 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Glavni grad Podgorica, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore, raspisao je konkurs za odabir najboljeg Idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja i Studije sa preporukama za način urbanizacije prostora Sadine u Podgorici.

Osnovni cilj Konkursa je odabir najkvalitetnijeg urbanističko-arhitekonskog rješenja i studije koji će služiti kao siguran osnov na kojem će prostor Sadine, površine 144 hektara, biti detaljno razrađivan detaljnim urbanističkim planom, što, u skladu sa Prostorno-urbanističkim planom

Glavnog grada Podgorice, treba da uslijedi nakon odabira prvonagrađenog konkursnog rada.

Konkursni radovi se predaju na arhivu Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine (drugi sprat, kancelarija br. 19), u Ulici Vuka Karadžića br. 41, 81 000 Podgorica, do ponedjeljka, 30. aprila 2018. godine, do 15:00 časova. Konkursni radovi se mogu predati neposredno ili poštom.

Više informacija možete naći na internet stranici Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine – Glavnog grada Podgorice: http://www.sekretarijat-za-plurzs.podgorica.me/

Prilog:

Odluka o raspisivanju
Raspis konkursa
Konkursni zadatak
Konkursni materijal

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?