Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

SAOPŠTENJE: Ministarstvo podržava Sajam sezonskog zapošljavanja „Summer job 2018“

Objavljeno: 06.02.2018. 16:54 Autor: mrss
Ministarstvo rada i socijalnog staranja nastaviće dobru tradiciju podrške Sajmu sezonskog zapošljavanja „Summer job 2018“, istakao je ministar Kemal Purišić na današnjem sastanku sa predsjednicom Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore Sarom Arianna Serhatlić i članom parlamenta Milanom Tomićem

Sajam sezonskog zapošljavanja u prethodnim godinama pokazao se kao jako uspješan projekat, sa izuzetnim rezultatima i dobrom praksom za sve studente i maturante koji dijele potrebu da budu radno angazovani, da stiču radne navike, praktično znanje i stručno usavršavanje.

Takođe, ministar Purišić je naglasio i da projekat ima i drugu dobru stranu, posebno za poslodavce koji mogu ovu priliku iskoristiti u pružanju šanse za zaposlenje domaće radne snage, a samim tim pokrenuti mlade i njihovo zaposlenje.

Predstavnici Studentskog parlamenta kazali su da indirektnu korist od ovog projekta ima čitavo crnogorsko društvo koje će dobiti kvalitetne mlade ljude spremne da odgovore na izazove koje im savremeno društvo postavlja.


PR služba Ministarstva rada i socijalnog staranja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?