Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković primiće u petak evropskog komesara Johanesa Hana

Objavljeno: 08.02.2018. 19:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković primiće u petak, 9. februara 2018. godine komesara Evropske unije za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesa Hana.

Premijer Marković i Komesar Han će nakon razgovora dati izjave za javnost i odgovoriti na pitanja novinara. Konferencija za medije je u 17:10 u Vili „Gorica“.

Prethodno će predsjednik Vlade i evropski komesar u 15:15 obići na Željezničkoj stanici Pogorica nove signalno-sigurnosne uređaje koji su instalirani zahvaljujući finansijskoj podršci Evropske investicione banke (EIB) i Zapadnobalkanskog investicionog fonda.

Premijer Marković, komesar Han i šefica Kancelarije EIB za Zapadni Balkan Dubravka Negre će nakon obilaska signalnih uređaja dati izjave za javnost u vezi sa projektom.

TEHNIČKE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Prilikom obilaska novih signalno-sigurnosnih uređaja nijesu predviđena pitanja novinara, već samo izjave, budući da će uslijediti konferencija za medije.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke svih navedenih aktivnosti i događaja.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?