Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Odluka o izboru kandidata/kinja koji su predloženi/ne za članove/ice Radne grupe za izradu Predloga izmjena Državnog plana upravljanja otpadom u Crnoj Gori za period 2015-2020.godine

Objavljeno: 12.02.2018. 18:30 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Na osnovu člana 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG“, broj 07/12), Ministar održivog razvoja i turizma donosi

ODLUKU

o izboru kandidata/kinja koji su predloženi/ne za članove/ice Radne grupe za izradu Predloga izmjena Državnog plana upravljanja otpadom u Crnoj Gori za period 2015-2020.godine

Za člana radne grupe za izradu Predloga izmjena Državnog plana upravljanja otpadom u Crnoj Gori za period 2015-2020.godine, izabran je kandidat Aleksandar Perović iz NVO „Ozon“ sa liste kandidata/kinja NVO, objavljene 06.februara 2018. godine na portalu Ministarstva održivog razvoja i turizma.

OBRAZLOŽENJE

Ministarstvo održivog razvoja i turizma je uputilo javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata/kinje za člana/icu Radne grupe za izradu Predloga izmjena Državnog plana upravljanja otpadom u Crnoj Gori za period 2015-2020.godine, objavljenog na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma i portalu e-uprave 23. januara 2018.godine. Po isteku roka propisanog javnim pozivom, uvidom u prispjele predloge na adresu Ministarstva, utvrđeno je da:

Aleksandar Perović, predložen od strane NVO „Ozon“ ispunjava sve uslove Javnog poziva.

Takođe je utvrđeno da nevladina organizacija koja je predložila gore navedenog kandidata ispunjava uslove Javnog poziva za predlaganje kandidata predviđene čl. 10 i 12 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija.

Shodno navedenom, a u skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija, donijeta je odluka kao u dispozitivu.

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?