Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Dogovorene tri donacije TIKA agencije

Objavljeno: 12.02.2018. 21:28 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Turska agencija za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA u 2018. godini investiraće u školsku opremu i infrastrukturu nekoliko školskih objekata, dogovoreno je na sastanku predstavnika Ministarstva prosvjete i pomenute Agencije.

Na sastanku u agenciji TIKA, kome su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu prosvjete Aleksandar Mitrović, sekretar Ministarstva prosvjete Omer Mehmedović, načelnik Službe za investicije i javne nabavke Ministarstva Filip Grujić i koordinator agencije TIKA Ahmet Altun, najavljene su tri vrijedne donacije za prvu polovinu ove godine.

Naime, TIKA će, uz sufinansiranje Ministarstva prosvjete, donirati novac za rekonstrukciju JU OŠ “29. novembar” Dinoša, Tuzi, zatim za rekonstrukciju fiskulturne sale JU Gimnaziija Tuzi, a doniraće i pametne table i računarsku opremu za JU Gimnazija “30. septembar”, Rožaje.

Nakon izrade glavnih projekata znaće se i visina ulaganja, a većina radova planiranih za ovu godinu izvodiće se tokom ljetnjeg raspusta.

U saradnji sa Ministarstvom prosvjete TIKA će razmotriti i infrastruktrurne potrebe još nekoliko školskih ustanova.

 

PR Služba Ministarstva prosvjete

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?