Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija Agrobudžeta za 2018. godinu sjutra u Nikšiću

Objavljeno: 13.02.2018. 21:01 Autor: MPRR

Poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Nikšić biće u prilici da se, u srijedu 14. februara, detaljnije upoznaju sa svim mjerama podrške koje su im na raspolaganju kroz ovogodišnji Agrobudžet.

Prezentacija će se održati u Tehnopolisu, sa početkom u 12:00h.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja nastaviće predstavljanje Agrobudžeta za 2018. i u drugim opštinama, prema planu promocije. U petak, 16. februara, prezentcija će biti održana u Kolašinu, u prostorijama Centra za kulturu, sa početkom u 10:00h. Istog dana prezentacija će se održati i u Mojkovcu, u zgradi opštine, sa početkom u 13:00h.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i savjetodavnih službi proizvođače će detaljnije upoznati sa mjerama podrške iz Agrobudžeta, procedurama prijavljivanja, potrebnom dokumentacijom i načinom podnošenja zahtjeva. Posebna pažnja biće posvećena novim mjerama i novinama u odnosu na prethodnu godinu.

Pozivamo sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da prisustvuju prezentaciji.

Pozivamo i predstavnike medija da isprate ovaj događaj.

 

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?