Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista kandidata NVO koji su predloženi za člana Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa po Konkursu „Podrška programima prevencije HIV/AIDS među ključnim populacijama“

Objavljeno: 13.02.2018. 22:50 Autor: Ministarstvo zdravlja

Na osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 7/12), Ministarstvo zdravlja objavljuje

LISTU KANDIDATA NEVLADINIH ORGANIZACIJA

koji su predloženi za člana Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018.godini, u oblasti zdravstva.

Na osnovu javnog poziva koji je Ministarstvo zdravlja objavilo 02.02.2018. godine, za predlaganje predstavnika NVO za člana Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018.godini, u oblasti zdravstva, po Konkursu „Podrška programima prevencije HIV/AIDS među ključnim populacijama“, nakon uvida u dostavljenu dokumentaciju utvrđeno je da je od strane NVO predložena:

-  Dr Aleksandra Marjanović,  od nevladine organizacije Crnogorska fondacija  za HIV

Predlog nevladine organizacije  Crnogorska fondacija za HIV za dr Aleksandru Marjanović od nevladine organizacije Crnogorska fondacija za HIV je dostavljen blagovremeno i uz svu potrebnu dokumentaciju, i uvidom je utvrđeno da su ispunjeni svi propisani uslovi za prihvatanje kandidature.

Odlukom o obrazovanju Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018.godini, u oblasti zdravstva, u propisanom roku izabraće se  kandidat za kojeg je dostavljen potpun i osnovan predlog nevladinine organizacije.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?