Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava promocije Agrobudžeta za Opštine Kolašin i Mojkovac

Objavljeno: 15.02.2018. 23:06 Autor: MPRR

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavlja sa prezentacijama Agrobudžeta za 2018. godinu po opštinama. U petak 16. februara, raspoložive mjere podrške za 2018. godinu biće predstavljene poljoprivrednim proizvođačima sa područja Opština Kolašina i Mojkovca.


Za Opštinu Kolašin prezentacija će se održati u Centru za kulturu, sa početkom u 10:00h. Prezentacija u Opštini Mojkovac održaće se zgradi opštine sa početkom u 13:00h.


Ovom prilikom, predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja detaljnije će predstaviti mjere Agrobudžeta i upoznati zainteresovane proizvođače sa uslovima za ostvarivanje podrške i procedurama prijavljivanja. Posebna pažnja biće posvećena novim mjerama i novinama u odnosu na prethodnu godinu. Pozivamo zainteresovane proizvođače da prisustvuju prezentacijama, a predstavnike lokalnih medija da najavvljene događaje isprate.


Posebna pažnja biće posvećena novim mjerama i novinama u odnosu na prethodnu godinu.


Pozivamo zainteresovane proizvođače da prisustvuju prezentacijima, a predstavnike lokalnih medija da najavljenje događaje isprate.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?