Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv NVO za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u 2018. u oblasti zaštite dobrobiti životinja

Objavljeno: 16.02.2018. 18:10 Autor: MPRR

Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018. godini u oblasti zaštite dobrobiti životinja

 

Na osnovu Javnog poziva koji je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo 01. februara 2018, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018. godini u oblasti zaštite dobrobiti životinja, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obavještava javnost da su nevladine organizacije sljedeće osobe predložile za sastav komisije:

  1. Branko Živković,

predložen od strane sljedećih organizacija:

-          NU „Prijatelji životinja“, Podgorica

Usljed nepotpune dokumentacije, kandidatura za članstvo u Komisiji predložena od strane NU „Prijatelji životinja“ nije prihvaćena. U skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o nevladinim organizacijama, za drugog člana Komisije određuje se državni službenik iz ministarstva.

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?