Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Priprema savjetodavnih službi za realizaciju predstojećeg prvog IPARD javnog poziva

Objavljeno: 16.02.2018. 18:23 Autor: MPRR

U susret objavljivanju Prvog IPARD javnog poziva za dodjelu bespovratne podrške investicijama, predstavnici Direktorata za ruralni razvoj i Direktorata za IPRAD plaćanja Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja upoznali su zaposlene u savjetodavnim službama za biljnu proizvodnju i oblast stočarstva sa kriterijumima i procedurom sprovođenja pomenutog javnog poziva.

Savjetodavne službe uvijek moraju raspolagati jasnim i preciznim informacijama, jer oni ostvaruju prvi kontakt sa poljoprivrednim proizvođačima, kojima u potpunosti mora biti jasan način sprovođenja mjera i dobijanja podrške, kako bi i potencijalnim korisnicima, sa kojima su svakodnevno u kontaktu, pribižili mogućnosti korišćenja sredstava podrške i pomogli im u prijavljivanju na javne pozive.

Prezentacija je organizovana u cilju što bolje pripremljenosti svih struktura za uspješno sprovođenje Prvog IPARD javnog poziva za investicije u poljoprivredna gazdinstva koji će biti objavljen u narednom periodu.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?