Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Turistička ponuda Crne Gore na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Objavljeno: 20.02.2018. 20:42 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom, predstaviće turističku ponudu Crne Gore na 40. Međunarodnom sajmu turizma “IFT 2018” koji se održava, od 22. do 25. februara u Beogradu.

Delegaciju predvodi ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović koji će se tokom sajma susresti sa potpredsjednikom Vlade Srbije i ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, turističkim privrednicima i predstavnicima medija.

Udruženja za turizam privrednih komora Crne Gore i Republike Srbije, drugog dana sajma, organizovaće III Turistički forum na temu “Unapređenje regionalne saradnje kroz korišćenje sredstava razvojne pomoći u turizmu”. Na Forumu će govoriti državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović i direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić.

U okviru promocije u Beogradu, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, upriličiće koktel sa medijima na crnogorskom štandu u petak 23. februara.

Crnogorski hotelijeri pripremili su posebne popuste za posjetioce sajma, a predstavnici lokalnih turističkih organizacija predstaviće raznovrsnu ponudu turističkih lokaliteta i planirana kulturna i zabavna dešavanja, uz zanimljiv zabavni program i vrijedne nagradne igre.

Međunarodni sajam turizma u Beogradu jedna je od najvećih turističkih manifestacija u jugoistočnoj Evropi koja će ove godine okupiti više od 1.200 izlagača iz 50 zemalja, a očekuje se oko 70.000 posjetilaca.



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?