Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sjutra počinje Regionalna konferencija o prevenciji i pripremljenosti na šumske požare i o naučenim lekcijama nakon požarne sezone 2017. godine

Objavljeno: 21.02.2018. 21:47 Autor: MUP
Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u okviru Inicijative za pripremljenost i prevenciju katastrofa u jugoistočnoj Evropi (DPPI SEE) i u saradnji sa kolegama iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje Republike Hrvatske organizuje regionalnu konferenciju o prevenciji i pripremljenosti na šumske požare i o naučenim lekcijama nakon požarne sezone 2017. godine.

Konferencija će se održati u Podgorici, u hotelu CentreVille, 22. i 23. februara 2018. godine sa početkom u 9.00 časova.

Pored predstavnika iz Crne Gore na konferenciji će učestvovati i predstavnici nadležnih institucija za zaštitu i spašavanje Republike Albanije, Republike Bugarske, Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Republike Makedonije, Rumunije, Republike Slovenije, Republike Srbije, Republike Italije i Evropske komisije – Generalnog direktorata za evropsku civilnu zaštitu i aktivnosti humanitarne pomoći (DG ECHO).

Konfenciju će otvoriti i obratiti se učesnicima 22. februara u 9.00 časova:
• Dragan Pejanović, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova,
• Mirsad Mulić, generalni direktor Direktorata za vanredne situacije MUP-a, i
• Dragan Lozančić, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Republike Hrvatske.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?