Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista kandidata/kinja koji/e su predloženi/ne za člana/icu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti unapređenja i jačanja vladavine prava u Crnoj Gori u 2018. godini

Objavljeno: 22.02.2018. 17:04 Autor: Lj.J

         

Na osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 07/12), Ministarstvo pravde objavljuje: 


Listu kandidata/kinja

koji/e su predloženi/ne za člana/icu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti unapređenja i jačanja vladavine prava u Crnoj Gori u 2018. godini.


Za kandidata/knju za člana/icu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti unapređenja i jačanja vladavine prava u Crnoj Gori u 2018. godini, u skladu sa Javnim pozivom Ministarstva pravde, objavljenim 8. februara 2018. godine, predložen je sledeći kandidat:

  1. Mladen Španjević, izvršni direktor NVO “Evropski omladinski centar Crne Gore”, Bijelo Polje, koji je predložen od strane sledećih NVO:

NVO “Evropski omladinski centar Crne Gore”, NVO “Demokratski progres”, NVO “Adriatik”, NVO “Multimedijalni studio Bijelo Polje”, NVO “Đakomo Adriatik”, NVO “Zvijezde”, NVO “Korak promjene”, NVO „Centar Sjevera” i NVO “Novi poredak”.

U skladu sa članom 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 07/12), Ministarstvo pravde će, u roku od pet dana od dana objavljivanja ove Liste, donijeti odluku o izboru kandidata.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?