Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavjestenje za kandidate koji nisu polozili jedan ispit i koji ponovo polazu

Objavljeno: 27.02.2018. 16:15 Autor: Lj.J

Na osnovu čl. 9, 16 i 17 Pravilnika o programu i načinu polaganja drugog stručnog ispita za rad u državnim organima ("Službeni list Crne Gore", broj 18/15 od 20.04.2015) Ministarstvo pravde objavljuje

 

O B A V J E Š T E NJ E

 

Ministarstvo pravde organizovaće polaganje drugog stručnog ispita u oblasti obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica 26. i 27. marta 2018. godine sa početkom u 14 časova, a ispit će biti organizovan u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija.

Osim kandidata koji po prvi put polažu drugi stručni ispit u oblasti obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica, pravo na polaganje popravnog ispita u ovom roku može ostvariti i kandidat koji je na drugom stručnom ispitu dobio ocjenu "nije položio" iz jednog od ispitnih predmeta.

Takođe, kandidat koji nije položio drugi stručni ispit može ga ponovo polagati u ovom roku za polaganje drugog stručnog ispita u oblasti obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica.

Drugi stručni ispit u oblasti obezbjeđenja pritvorenih i osuđenih lica se polaže u skladu sa Zakonom o izvršenju kazni zatvora, novčane kazne i mjera bezbijednosti i Pravilnikom o programu i načinu polaganja drugog stručnog ispita za rad u državnim organima.

Kontakt telefon: 020/407-567

 

 

Broj: 05-700-2259/18

Podgorica, 27. februar 2018. godine

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?