Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za učečće u raspravi o Nacrtu Zakona o javnim nabavkama

Objavljeno: 27.02.2018. 19:42 Autor: Ivona Mihajlović - administrator
Na osnovu čl. 9 i 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list Crne Gore“, broj 12/12) Ministarstvo finansija upućuje:

JAVNI POZIV

Zaintresovanoj javnosti za učešće u raspravi o Nacrtu Zakona o javnim nabavkama.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem predloga, sugestija i  komentara u pisanom i elektronskom obliku, saglasno članu 9 stav 1 alineja 2 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona, kao  i organizovanjem okruglih stolova.

Okrugli stolovi biće organizovani u:

* 9. marta 2018. godine u Mojkovcu,
* 14. marta 2018. godine u Baru i
* 30. marta 2018. godine u Podgorici.

Tačno vrijeme i mjesto održavanja okruglih stolova biće naknadno objavljeno.

Javna rasprava traje 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva za učešće u raspravi o Nacrtu Zakona o javnim nabavkama na internet stranicama Uprave za javne nabavke, Ministarstva finansija, Portalu e-Uprave i u Dnevnom listu „Pobjeda“, odnosno do 10. aprila 2018. godine.

Prijedlozi, sugestije i komentari, mogu se dostaviti Upravi za javne nabavke i Ministarstvu finansija, na adrese: Ulica Jovana Tomaševića br.2 i Ulica Stanka Dragojevića broj 2, Podgorica, kao i na e-mail adese: 

* ujn@ujn.gov.me
* mf@mif.gov.me

Uprava za javne nabavke i Ministarstvo finansija će sačiniti Izvještaj o javnoj raspravi, koji će objaviti na internet stranici Uprave za javne nabavke, Ministarstva finansija i e-Uprave, u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave.

Ovdje možete preuzeti Nacrt zakona.doc
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?