Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sjutra obilježavanje Dana zaštite i spašavanja

Objavljeno: 28.02.2018. 19:08 Autor: MUP
Sjutra, 1. marta 2018. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje svečanost povodom obilježavanja Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilnu zaštite.

Svečanost će se održati u objektu Službe zaštite Glavnog grada (Bul. Josipa Broza 2), sa početkom u 10:00 časova, a prisutnima će se obratiti ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i generalni direktor Direktorata za vanredne situacije, Mirsad Mulić.

Ovim povodom u objektu Službe zaštite glavnog grada biće održana i pokazna vježba u kojoj će, osim Avio-helikopterske jedinice Direktorata za vanredne situacije, učestvovati Služba zaštite Glavnog grada Podgorica i Gorska služba spašavanja.

Međunarodni dan civilne zaštite ima za cilj podizanje svijesti cjelokupne javnosti o važnosti civilne zaštite, mjerama prevencije i zaštite u slučaju prirodnih nepogoda i katastrofa, kao i odavanje počasti žrtvama, naporima i dostignućima svih službi civilne zaštite.

Pozivamo Vas da medijski ispratite ovaj događaj.

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?