Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Rasvijetljeno KD oduzimanje vozila; protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava – vozilo vraćeno vlasniku

Objavljeno: 01.03.2018. 18:45 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, podnijeli nadležnom tužiocu poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca protiv N.J. (25) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.

Naime, službenici CB Podgorica su, 28.02.2018. godine, državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli poseban izvještaj protiv N.J. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila na štetu N.M. On je, kako se sumnja, počinio ovo krivično djelo na način što je, u toku noći 12/13.02.2018. godine, došao do parking prostora u ulici Admirala Zmajevića, na kojem je oštećeni N.M. parkirao i zaključao svoje vozilo marke „VW Golf III“ podgoričkih registarskih oznaka, i upotrebom podesnog sredstva otključao vozilo, stavio ga u pogon i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Preduzimajući operativne mjere i radnje policijski službenici su identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

Otuđeno vozilo je pronađeno u blizini porodične kuće koju koristi N.J. u ulici Valtazara Bogišića.

Nakon izvršenog uviđaja na licu mjesta vozilo je vraćeno vlasniku.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?