Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava:Sajam ženskog preduzetništva

Objavljeno: 01.03.2018. 20:51 Autor: PR služba

Udruženje preduzetnica Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, Glavnim gradom, Sekretarijatom za rad, mlade i socijalno staranje organizuje Sajam ženskog preduzetništva u Podgorici, 2. i 3. marta 2018 godine.

Svečano otvaranje sajma je sjutra, u petak 2. marta 2018. godine u tržnom centru Mall of Montenegro.

U okviru sajma Ženskog preduzetništva planirano je i predavanje na temu "Marketing u doba društvenih mreža" Vladimira Vulića.

Sajam ženskog preduzetništva predstavlja tradicionalno okupljanje i jedan je od najvažnijih skupova u oblasti ženskog preduzetništva. Sajam okuplja veliki broj preduzeća iz raznih sektora : usluge i maloprodaja, tekstil i moda, umjetničko zanatstvo, turizam, kozmetika, trgoivina, distribucija i dr. vlasnice kojih su žene.

Sajam će sjutra u 10h, u prizemlju tržnog centra Mall of Montenegro, otvoriti Edita Dautović, predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore i Biljana Pejović ispred Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?