Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Janović u ponedjeljak u Bijelom Polju, dogovora renoviranje školskih sala

Objavljeno: 02.03.2018. 19:49 Autor: Ministarstvo sporta

 Ministar sporta Nikola Janović boraviće u ponedjeljak, 05. 03 2018.  u radnoj posjeti opštini Bijelo Polje,  gdje će  sa   predsjednikom mr Petrom Smolovićem i saradnicima, razgovarati o prijedlozima za unaprjedjivanje postojeće ili izgradnji nove sportske infrastrukture.

Imajući u vidu da se Ministarstvo sporta, od samog osnivanja posvetilo afirmaciji i razvoju školskog sporta, kao jednom od ključnih prioriteta,  ministar Janović, posjetiće i Osnovnu školu “Marko Miljanov” gdje će sa direktoricom Jasminom Kalić, razgovarati o finansijskoj podršci Ministarstva sporta u projektu adaptacije školske sportske sale, čija je rekonstrukcija prema ocjeni bjelopoljske Opštine, najurgentnija.  

Posjeta Bijelom Polju, biće prilika da ministar Janović i predsjednik opštine Smolović, razmotre mogućnost  otvaranja prvog Omladinskog centra za sjeverni region Crne Gore, čije bi sjedište bilo u Bijelom Polju.

Ministar sporta, predsjednik opštine Bijelo Polje i direktorica OŠ “Marko Miljanov” daće izjave za medije u 12h u sportskoj sali OŠ “Marko Miljanov”, gdje će nakon toga, prisustvovati finalnim utakmicama podgrupa u košarci i odbojci, učenika šestog i sedmog razreda OŠ “Dušan Korać” , OŠ “Pavle Žižić” iz Bijelog Polja i OŠ “Ristan Pavlović iz Pljevalja. Riječ je o novom sistemu tamičenja koje je iniciralo Ministarstvo sporta i u kojem učestvuje 67 prijavljenih crnogorskih osnovnih škola.

MINISTARSTVO SPORTA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?