Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za dostavljanje prijedloga projekata u okviru grant šeme „Unaprijeđenje poslovnog okruženja i konkurentnosti privatnog sektora“ – IPA 2014-2020

Objavljeno: 07.03.2018. 20:27 Autor: Ministarstvo ekonomije
Poziv za dostavljanje prijedloga projekata u okviru grant šeme „Unaprijeđenje poslovnog okruženja i konkurentnosti privatnog sektora“ koja će se implementirati kroz Instrument pretpristupne pomoći IPA 2014-2020, je objavljen 02. marta 2018, broj objave: EuropeAid/159-459/DD/ACT/ME. Cilj projekta je sprovođenje aktivnosti usmjerenih ka unaprijeđenju poslovnog okruženja i konkurentnosti privatnog sektora u Crnoj Gori, kroz jačanje administravnih kapaciteta i operativnog okvira za koordinaciju, planiranje i sprovođenje kroz usmjeravanje podrške za inovacije, istraživanje i razvoj. Poziv je namjenjen za državne organe zemalja članica EU i međunarodne organizacije. Konkurs za dostavljanje prijedloga projekata otvoren je do 08. maja 2018. godine, do 14 časova po lokalnom vremenu. 

Sva dodatna pitanja upućuju se na e-amil adresu: cfcu@mif.gov.me, 21 dan prije zatvaranja poziva. 

Kompletna tenderska dokumentacija je dostupna na sljedećim linkovima:


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?