Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Konkurs za izradu idejnog urbanističkog rješenja zone „K4” sektora 65 DSL „Rt Đeran – Port Milena”, Opština Ulcinj

Objavljeno: 08.03.2018. 19:03 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore raspisalo je nacionalni, opšti, jednostepeni, anonimni konkurs za izradu idejnog urbanističkog rješenja zone „K4“ sektora 65 Državne studije lokacije „Rt Đeran – Port Milena“, Opština Ulcinj.

Konkurs je otvoren od 8. marta do 7. maja 2018. godine.

Cilj izrade konkursa je da se, na osnovu analiziranih prostornih ograničenja, potencijala, potreba, trendova i zahtjeva definišu realne razvojne mogućnosti prostora i potencijali, definišu zone ili cjeline prema morfološkim, planskim, ambijentalnim i drugim karakteristikama, preispita prostor sa svih drugih aspekata kako bi se ova lokacija razvila u novu urbanu cjelinu i tretiraju postojeći formalni i neformalni objekti u smislu uklapanja u novu vizuelnu cjelinu.

Kompletan konkursni materijal možete preuzeti OVDJE.

Svi učesnici mogu postavljati pitanja u vezi sa konkursom do 30. marta 2018. godine, nakon čega će sva pristigla pitanja i odgovori biti poslati svim prijavljenim učesnicima konkursa do 6. aprila 2018. godine. Pitanja se šalju na adresu: tamara.marovic@mrt.gov.me.  

Prilog:
Odluka
Raspis
Programski zadatak

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?