Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar Osman Nurković učestvovaće na Crans Montana Forumu u Maroku

Objavljeno: 13.03.2018. 15:26 Autor: MSP

Delegacija Vlade Crne Gore predvođena ministrom saobraćaja i pomorstva Osmanom Nurkovićem učestvovaće na Crans Montana Forumu koji će se održati od 15. do 20. marta u Dakhli, Kraljevina Maroko.

Osnovna tema Crans Montana Foruma, koji se organizuje u Dakhli, Kraljevina Maroko, već četvrtu godinu zaredom, je jačanje solidarnosti, ekonomsko, društveno i ekološko razvijanje Afrike kao i unaprijeđenje odnosa afričkog kontinenta sa drugim zemljama u svijetu.

Ministar Nurković će govoriti tokom posebne sjednice Crans Montana Kluba luka na temu ključne uloge pomorske industrije za svjetsku privredu. Crans Montana Klub luka je jedinstven i organičen privatni krug koji okuplja ključne aktere pomorske industrije iz oblasti saobraćaja, logistike, upravljanja lukama i bezbjednosti kao i njihove finansijske, tehničke i komercijalne kolege iz čitavog svijeta.

Forum će okupiti više od 3500 učesnika, uključujući predstavnike Vlada, regionalnih i međunarodnih organizacija, kao i biznisa iz čitavog svijeta. Forum se organizuje pod visokim pokroviteljstvom njegovog veličanstva kralja Muhameda VI a predstavlja jedinstvenu platformu za sastanke, kao i razmjenu znanja i iskustava.

 

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?