Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nuhodžić naredna dva dana u Sloveniji

Objavljeno: 14.03.2018. 18:09 Autor: MUP
Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće na ministarskoj konferenciji Brdo procesa i sastanku Komiteta ministara Konvencije o policijskoj saradnji u Jugoistočnoj Evropi, kao i na sastanku Odbora Incijative za integrisano upravljanje na području unutrašnje bezbjednosti, koji se 15. i 16. marta 2018. godine održavaju na Brdu kod Kranja, u Sloveniji.

Tema ovogodišnje konferencije Brdo procesa biće saradnja u oblasti borbe protiv trgovine ljudima. Ministri će, takođe, razgovarati i o unapređenju operativne saradnje u oblasti specijalnih istražnih metoda. Na marginama konferencije, ministar Nuhodžić sastaće se sa ministarkom unutrašnjih poslova Republike Slovenije Vesnom Žnidar i ministrom unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Davorom Božinovićem.


Oba dana biće poslato saopštenje za javnost i fotografije, a video materijale će biti moguće preuzeti preko servera Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore.


MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?