Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: U napuštenom vozilu pronađeno oko 90 kilograma skanka

Objavljeno: 14.03.2018. 19:30 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu proiv droge su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli napušteno vozilo u kojem se nalazilo oko 90 kilograma opojne droge marihuna tipa skank. Preduzimaju se intenzivne mjere i radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo ovim vozilom.

Naime, službenici Odsjeka su, 12.03.2018. godine u večernjim časovima, u naselju Stari Aerodrom, pronašli napušteno pmv marke „Lada Niva“ pljevaljskih registarskih oznaka, u kojem je primjećeno, vizuelnim pregledom, da se nalazi više pvc džakova. Službenici policije su nakon toga dislocirali pronađeno vozilo koje je obezbijeđeno na parking prostoru Centra bezbjednosti Podgorica.

Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršli pretres pronađenog putničkog motornog vozila. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli četiri veća pvc džaka i jednu veću putnu torbu, a u kojima se nalazilo ukupno 101 pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne težine od oko 90 kilograma.

Preduzimaju se mjere i radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo navedenim vozilom kao i utvrđivanja vlasništa predmetnog vozila,

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?