Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Cetinje: Rasvijetljena teška krađa; protiv osumnjičenog krivična prijava

Objavljeno: 16.03.2018. 15:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlli krivično djelo teška krađa i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv bezbjednosno interesantnog lica.
Naime, službenici OB Cetinje su, 16.03.2018. godine, nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv bezbednosno interesantnog lica M.Ž. (43) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu M.R. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio početkom 2015. godine, na način što je provalio u porodični stan M.R. On je tom prilikom, sumnja se, otuđio umjetničke slike, ručno izrađeni sto i stolovače, za koje se procjenjuje da su veće vrijednosti.
Policijski službenici cu na osnovu vještačenja sprovedenih u Forenzičkom centru došli do sumnje da je ovo krivično djelo počinio M.Ž.
M.Ž. se trenutno nalazi u ZIKS-u na izdržavanju zatvorske kazne zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata u ranijem perodu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?