Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Rožaje: Podnijeta krivična prijava protiv dva lica zbog sumnje da su počinila KD navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Objavljeno: 19.03.2018. 19:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, u okviru policijske akcije „Udar“, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama podnijeli krviičnu prijavu protiv dva lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Naime, službenici Odsjeka i OB Rožaje su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv E.H. (42) i M.M. (25), oba iz Rožaja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krvično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja. Oni su, kako se sumna, ovo krivčno djelo počinili na način što su,16.09.2016.godine oko 14,30 časova, telefonskim putem prijavili Dežurnoj službi OB Rožaje da je u selu Paučina došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su ova lica učestvovala kao vozači. On su tom prilikom, sumnja se, policijskim službenicima koji su sačinili zapisnik o uviđaju, prikazali lažne činjenice, time što su u cilju naplate štete od osiguravajućeg društva, prijavili da su oštećenja navodno nastala u toj saobraćajnoj nezgodi, na osnovu čega je sačinjen zapisnik o uviđaju saobraćajne nezgode.

Policijske aktivnosti u okviru akcije „Udar“ se i dalje nastavljaju.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?