Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Info-dan povodom objave poziva u okviru IPA grant šeme sjutra u EU info centru

Objavljeno: 19.03.2018. 19:39 Autor: m
Info-dan povodom objave poziva za dostavljanje prijedloga projekata u okviru grant šeme „Unapređenje poslovnog okruženja i konkurentnosti privatnog sektora“, koja će se implementirati kroz Instrument pretpristupne pomoći IPA 2014 – 2020, biće održan sjutra u EU info centru sa početkom u 11 sati.
Na info-danu, koju organizuju Ministarstvo ekonomije i Ministarstvo finansija uz podršku EU info centra, govoriće generalni direktor Direktorata za transformaciju i investicije u Ministarstvu ekonomije Radosav Babić i generalni direktor Direktorata za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći u Ministarstvu finansija Bojan Paunović.
Poziv za dostavljanje prijedloga projekata u okviru grant ugovora „Unapređenje poslovnog okruženja i konkurentnosti privatnog sektora“ objavljen je 02. marta, a biće otvoren do 08. maja. Ukupna vrijednost projekta je 1,6 miliona eura, a njegovom realizacijom će u budućem periodu biti pružena direktna podrška državnim organima nadležnim za unaprijeđenje konkurentnosti privrede Crne Gore, kao i privatnom sektoru, prije svega malim i srednjim preduzećima koji su prepoznati kao glavni akteri ekonomskog razvoja.
Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga namjenjen je zemljama članicama Evropske unije, odnosno državnim organima i institucijama EU, kao i međunarodnim organizacijama sa djelovanjem u zemljama članicama EU.

KANCELARIJA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
MINISTARSTVO EKONOMIJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?