Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Kotor: Prekršajne prijave protiv četiri lica, od kojih su tri maloljetna, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o JRM

Objavljeno: 19.03.2018. 20:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali lica koja su u neposrednoj blizini Tržnog centra „Kamelija” fizički sukobila.

Naime, Dežurnoj službi OB Kotor je, 13.03.2018. godine oko 17,40 časova, anonimno prijavljeno da je od strane više nepoznatih lica, u neposrednoj blizini TC „Kamelija“, došlo do narušavanja javnog reda i mira, na način što se ta lica fizički sukobila.

Odmah po saznanju za navedeni događaj, službenici OB Kotor su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli nijedno lice, dok su na lice mjesta, gdje je došlo do narušavanja javnog reda i mira pronašli jedan „metalni bokser“.

Detaljnim preduzimanjem policijskih mjera i radnji, službenici policije su došli do saznanja o mogućim učesnicima predmetnog događaja, i tom prilikom su brzim i efikasnim postupanjem sva lica identifikovani.

Nakon identifikovanja učesnika događaja, od strane službenika Stanice kriminalističke policije, inspektora za maloljetničku delikvenciju i službenika Stanice policije OB Kotor, uzete su izjave od svih lica i o događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da u ovom događaju nema elemenata bića krivičnog djela.

Službenici OB Kotor su, protiv maloljetnih S.R. (16), L.N. (17), A.V.(17) i punoljetnog Z.V. (18), 16.03.2018 godine, podnijeli prekršajne prijave, zbog fizičkog napada izvršenog na štetu maloljetnih P.V (17) i Ć.P (17), a Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Kotoru, podnijeli Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?