Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Herceg Novi: Pronađena marihuana; prekršajne prijave protiv pet lica

Objavljeno: 19.03.2018. 20:15 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, u toku marta 2018. godine, pronašli i oduzeli marihuanu i tom prilikom podnijeli prekršajne prijave protiv pet lica zbog sumnje da su počinila prekršaje iz Zakona o sprječavnjau zloupotrebe droga.

Naime, službenici CB Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, sproveli niz akcija koje su rezultirale zaplijenom manje količine opojnih droga od više lica. Službenici CB Herceg Novi su operativnim radom na terenu, vršili kontrolu više lica i tom prilikom su od M.M. (29), P.R. (27), K.M. (27), Ž.M. (21) i S.L. (29) oduzeli biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Protiv ovih lica biće podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

Oduzeta biljna materija upućena je u Forenzčki centar radi vještačenja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?