Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Otvorene prijave za 54. ljetnju školu slovačkog jezika i kulture - SAS 2018

Objavljeno: 19.03.2018. 20:35 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Studia Academica Slovaca – centar za slovački kao strani jezik, pri Filozofskom fakultetu Univerziteta Komenskog u Bratislavi, raspisao je konkurs za 54. ljetnju školu slovačkog jezika i kulture – SAS 2018.

54. ljetnja škola slovačkog jezika i kulture biće održana u periodu od 5 – 25. avgusta 2018. godine u Bratislavi. Konkurs je otvoren za sve studente.

Popunjeni prijavni formular sa potvrdom o srednjoj ocjeni (pregledom ocjena) potrebno je dostaviti Ministarstvu prosvjete (poštom ili lično) na sljedeću adresu:

Za 54. ljetnju školu slovačkog jezika – SAS 2018
Ministarstvo prosvjete
Vaka Đurovića bb
81000 Podgorica

Rok za podnošenje prijava Ministarstvu prosvjete je 1. maj 2018. godine.

Izbor jednog kandidata za ljetnju školu je u nadležnosti Ministarstva prosvjete, koje će izabranom kandidatu dodijeliti prijavni kod. Po dobijanju prijavnog koda kandidat će popuniti online aplikacionu prijavu koja je dostupna na sljedećem sajtu:
http://office.studyin.sk/sas

Uz online prijavu, dostavlja se i motivaciono pismo a kao elektronski prilog učesnik prilaže svoju fotografiju i potpisanu saglasnost sa obradom ličnih podataka.

Rok za online prijavu je otvoren do 15. maja 2018. godine.

Za više informacija o ljetnjoj školi posjetite sajt: www.fphil.uniba.sk/sas 

Prijavni formular SAS 2018.docx

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?