Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Rožaje: Rasvijetljena teška krađa; krivična prijava protiv četiri lica, od kojih su dva maloljetna

Objavljeno: 20.03.2018. 19:20 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom protiv četiri lica, od kojih su dva maloljetana, nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila ovo krivično djelo.

Naime, službenici OB Rožaje su rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno na štetu S.A. iz Rožaja, i tom prilikom identifikovali lica za koja se sumnnja da su počinila ovo krivično djelo. Policijski službenici su, 20.03.2018. godine, nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj protiv M.Š. (19), A.N. (18), S.M. (17) i N.D. (14), sva lica iz Rožaja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su se, 27.02.2018. godine oko 21,00 čas, putničkim motornim vozilom marke „Mercedes tip C220“ uputili u selo Biševo i dolaskom do gatera koji pripada oštećenom A.S, iz drvenog objekta u neposrednoj blizini, na kojem su prethodno polomili katanac, otuđili četiri motorne testere marke „Sthil“.

Policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do sumnje da su ova lica nakon dolaska u Rožaje otuđene motorne testere ostavili kod kuće koju koristi M.Š. Dvije motorne testere, M.Š. je, sumnja se, prodao po cijeni od po 100 eura.

Sve četiri otuđene motorne testere su pronađene i vraćene vlasniku.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?