Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Pronađena i oduzeta puška i municija u ilegalnom posjedu; protiv osumnjičenog krivična prijava

Objavljeno: 20.03.2018. 19:50 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, postupajući po prijavi SOS Nacionalne linije za žrtve nasilja u porodici iz Nikšića, izvršili pretres porodične kuće i tom prilikom pronašli oružje i municiju. Podnijeta krivična prijava u redovnom postupku protiv jednog lica zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Naime, službenici CB Bar su, postupajući po prijavi SOS Nacionalne linije za žrtve nasilja u porodici iz Nikšića koja je CB Bar obavijestila o anonimnoj prijavu nasilja u porodici u kojoj je izražena zabrinutost za život i bezbjednost M.J. iz Bara, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru izvršili pretres porodične kuće koju koristi J.Đ. (49). Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku kalibra 12mm i 15 komada municije u ilegalnom posjedu.
O događaju je obaviješten držvni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv J.Đ. podnese krivična prijava u redovnom postuku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?