Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Herceg Novi: Djeca iz vrtića učila od policijskih službenika osnove bezbjednosti saobraćaja – „Bezbjedno od kuće do vrtića“

Objavljeno: 22.03.2018. 19:55 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi održali su danas edukativni čas za djecu predškolskog uzrasta radi sticanja osnovnih znanja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Naime, danas, 22.03.2018. godine u vremenskom periodu od 09,30 do 11,00 časova, policijski službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su u okviru projekta „Dani otvorenih vrata“, na platou ispred CB-a, kao i u službenim prostorijama CB Herceg Novi, održali edukativni čas na temu „Bezbjedno od kuće do vrtića“.

Edukativni čas je održan djeci koja pohađaju JPU „Naša radost“ Herceg Novi – Vrtić Topla. Izvedena je pokazna nastava „Čas o saobraćaju“, kojom prilikom su službenici CB Herceg Novi djeci iz vrtića, na način primjeren njihovom uzrastu, održali čas o bezbjednom kretanju u saobraćaju i pokazali im sredstva za rad koja koriste službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi.

Predavanju je prisustvovalo pedeset sedmoro djece sa četiri vaspitačice.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?