Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Foto konkurs „Naša kulturna baština – evropsko nasljeđe“

Objavljeno: 21.03.2018. 21:00 Autor: mku

Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU Info centar raspisali su konkurs za najbolju fotografiju na temu kulturne baštine. Konkurs, pod nazivom „Naša kulturna baština – evropsko nasljeđe“ organizuje se povodom obilježavanja 9. maja Dana Evrope, a u kontekstu 2018. Evropske godine kulturne baštine.

Konkurs će biti otvoren do 20. aprila 2017. godine, a namijenjen je studentima i srednjoškolcima. Učesnici koji žele da učestvuju na konkursu, potrebno je da objave fotografiju na svom FB profilu koristeći #EuropeForCulture i da taguju FB profile Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i EU info centra, kao i da je pošalju na e-mail: media@euic.me, sa naznakom „Moja kulturna baština – evropsko nasljeđe“ i navedu sljedeće podatke: ime i prezime, broj telefona, link sa objavom kao i šta se nalazi na fotografiji.

Fotografije koje uđu u uži izbor biće dio izložbe o kulturnoj baštini koje će biti organizovana u EU info centru tokom proslave Dana Evrope.

Više informacija o uslovima konkursa možete pronaći na sljedećoj adresi: http://euic.me/me/foto-konkurs-nasa-kulturna-bastina-evropsko-nasljede/)

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?