Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nastavak akcije „Boka“: Pretresom oduzeti municija i marihuana; od bezbjednosno interesantnog lica oduzeto vozilo

Objavljeno: 23.03.2018. 19:03 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, u nastavku policijske akcije „Boka“, shodno aktivnostima koje su definisane od strane operativnog štaba, a na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnvnog suda u Kotoru, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.P. (39).

Pretresom je pronađeno i oduzeto 50 komada municije cal 6,35mm u ilegalnom posjeduje, kao i manja količina marihuane.

Na osnovu konsultacija obavljenih sa nadležnim državnim tužiocem, protiv D.P. je tužiocu podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Osim ove krivične prijave, protiv njega je podnijeta i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakonom o sprječavanju zloupotrebe droga.

Takođe, u sklopu daljih aktivnosti koje se preduzimaju protiv članova organizovanih kriminalnih grupa, bezbjednosno interesantih lica i njima bliskih lica, od bezbjednosno interesantnog lica S.I. iz Kotora je, radi vršenja odgovarajućih provjera, privremeno oduzeto putničko motorno vozilo marke „Mercedes“.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?