Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

SAOPŠTENJE: Održan sastanak predstavnika Ministarstva rada i socijalnog staranja, Zavoda za socijalnu i dječiju zaštitu, stručnih radnika Centara za socijalni rad i Dječjeg doma „Mladost“ u Bijeloj koji su rade na poslovima smještaja korisnika

Objavljeno: 23.03.2018. 15:21 Autor: mrss
Dana, 16.03.2018.godine u prostorijama JU Dječiji dom „Mladost”u Bijeloj održan je radni sastanak predstavnika Ministarstva rada i socijalnog staranja i predstavnika Zavoda za socijalnu i dječiju zaštitu, stručnih radnika Centara za socijalni rad i Dječjeg doma „Mladost“ u Bijeloj. Sastanku su prisustvovali: generalni direktor Direktorata za socijalnu i dječju zaštitu mr Goran Kuševija sa saradnicima, direktor Dječjeg doma „Mladost“ Vladimir Delić, direktor Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu Drago Spaić i stručni radnici Centara za socijalni rad i Dječjeg doma „Mladost“. 

Na sastanku je razgovarano o tekućim pitanjima u cilju unapređenja kvaliteta stručnog rada u praksi i prevazilaženja teškoća sa kojima se stručni radnici susreću u radu. Organizovane su dvije konferencije slučaja na kojima su razmatrana najbolja rješenja u pogledu daljeg smještaja određenih korisnika, kao i aktivnosti koje se sprovode Planom osamostaljivanja djece u Dječjem domu. Poseban akcenat je stavljen na kontinuirano praćenje i sprovođenje aktivnosti u odnosu na korisnike Dječjeg doma.


PR služba Ministarstva rada i socijalnog staranja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?