Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto „Reforma pravosuđa u Crnoj Gori – dostignuća, izazovi i perspektive“

Objavljeno: 23.03.2018. 21:10 Autor: Ministarstvo pravde

Ministarstvo pravde u saradnji sa Evropskom unijom i Savjetom Evrope kroz „Horizontalni program za Zapadni Balkan i Tursku“ u sklopu projekta „Odgovornost u pravosudnom sistemu“ organizuje okrugli sto “Reforma pravosuđa u Crnoj Gori – dostignuća, izazovi i perspektive”.

Okrugli sto će se održati u ponedjeljak 26. marta 2018. godine u hotelu Hilton u Podgorici, sa početkom u 9 časova.

Tokom okruglog stola, biće predstavljen Akcioni plan za implementaciju Strategije reforme pravosuđa za period 2017-2018, što će predstavljati osnov za diskusiju i sumiranje dosadašnjih ostvarenih rezultata u procesu reforme pravosuđa i za predstavljanje očekivanja za naredni period, u susret izradi Strategije reforme pravosuđa 2019-2023.

Uvodna izlaganja imaće: potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin, ambasador EU i šef Delegacije EU u Crnoj Gori NJ.E. Aivo Orav, vrhovni državni tužilac i predsjednik Tužilačkog savjeta Crne Gore Ivica Stanković, predsjednik Sudskog savjeta Crne Gore Mladen Vukčević, zamjenica predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore Stanka Vučinić i šefica Programske kancelarije Savjeta Evrope u Podgorici Angela Longo.

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju okruglom stolu.

Agendu za okrugli sto možete preuzeti ovdje.


MINISTARSTVO PRAVDE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?