Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Rasvijetljeno razbojništvo; protiv maloljetnika krivična prijava

Objavljeno: 26.03.2018. 18:20 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo istog dana kada je i počinjeno i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnika.

Naime, službenici CB Podgorica su, 22.03.2108. godine, državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krvičnu prijavu u redovnom postupku protiv A.A. (14) iz Rožaja, zbog postojana osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu S.Ž. On je, kako se sumnja, 22.03.2018. godine oko 15,30 časova, u ulici 27 Marta sa leđa prišao oštećenoj i udario je rukama kojom prilikom joj je ispao telefon iz ruke. On je, kako se sumnja, uz prijetnju nožem uzeo telefon i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici su, preduzimajući operativne mjere i radnje, identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

A.A. je otuđeni telefon predao policijskim službenicima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?