Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Racija u dva ugostiteljska objekta; kontrolisano 19 bezbjednosno interesantnih lica

Objavljeno: 26.03.2018. 18:20 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u dva ugostiteljska objekta sproveli raciju i pronašli opojnu drogu marihuanu. Takođe, policijski službenici su kontrolisali 19 bezbjednosno intereseantnih lica.

Službenici OB Cetinje su u sadejstvu sa službenicima Interventne jedinice Centra bezbjednosti Podgorica, 23/24.03.2018 godine, izvršili raciju u dva ugostiteljska objekta na teritoriji Cetinja, kojom prilikom su kod L.M. (30) iz Cetinja pronašli pvc zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 2,7 grama. Takođe, u istom ugostiteljskom objektu policijski službenici su ispod stola, pronašli još jedan zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine od 0,5 grama.

Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela.
Službenici OB Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kontrolisali 19 bezbjednosno interesantnih lica i sankcionisali pet.

Policijski službenici su od P.M. (24) B.N. (22), oba iz Cetinja, oduzeli dvije gumene palice, dok su od K.M. (21) iz Cetinja oduzeli metalnu šipku dužine 60 cm.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?