Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA

Objavljeno: 26.03.2018. 19:16 Autor: Ivona Mihajlović - administrator
Ministar finansija Darko Radunović, ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, i izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore Igor Noveljić, potpisaće sjutra u 12 časova u Velikoj Sali Termoelektrane u Pljevljima Ugovor o korišćenju sredstava za realizaciju projekta „Upravljanje industrijskim otpadom i čišćenje“ za remedijaciju lokacije Pljevlja,  u iznosu od 4 miliona eura koji je obezbijeđen iz kredita Međunarodne banka za obnovu i razvoj.

Istog dana, biće potpisan i Ugovor o izradi idejnog rješenja ekološke rekonstrukcije TE ,,Pljevlja” između Elektroprivrede Crne Gore i njemačke kompanije “Steag Energy Services GmbH”.

Potpisivanju ova dva važna ugovora prisustvovaće i ministarka ekonomije Dragica Sekulić, dok će na pres konferenciji, koju tim povodom organizuje Elektroprivreda Crne Gore izlaganja imati sve strane potpisnice.

U prilogu dostavljamo Agenda.doc događaja.

PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?