Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za izbor 10 kadeta za obrazovanje na inostranim vojnim akademijama

Objavljeno: 27.03.2018. 18:30 Autor: mod
Ministarstvo odbrane danas je, za potrebe Vojske Crne Gore raspisalo javni oglas za izbor 10 kadeta i kadetkinja za obrazovanje na vojnim akademijama u Italiji, Makedoniji i Hrvatskoj, počev od studijske 2018/19. godine.

Ministarstvo odbrane izvršiće izbor po jednog kadeta za Vojnu akademiju kopnene vojske u Modeni, smjer Transport i materijali i za Pomorsku vojnu akademiju u Livornu, smjer Oficir palube.

Tri kadeta biće upisana na Vojnu akademiju “General Mihailo Apostolski” u Skoplju, pri čemu će se smjerovi birati po potrebi službe, u četvrtom semestru, a pet na Vojnu akademiju “Dr Franjo Tuđman” u Zagrebu, dvoje na smjer Vojno inžinjerstvo i troje na smjer Vojno pomorstvo u Splitu.

Opšte i posebne uslove za javljanje na oglas, kao i ostale detalje, zainteresovana lica mogu naći na linku http://www.odbrana.gov.me/biblioteka/oglasi i u današnjem broju dnevnog lista Pobjeda.

Oglas će biti otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

Više informacija možete dobiti putem telefona 020 483 482 i 020 483 554, radnim danima od 8,00 do 14,00 sati.

Kandidati koji se prijavljuju na javni oglas, prijavnu dokumentaciju šalju na adresu - Ministarstvo odbrane, Direktorat za ljudske resurse,Ulica Jovana Tomaševića br. 29, Podgorica, sa naznakom „Za javni oglas za obrazovanje na vojnim akademijama“.

Oglas se nalazi u nastavku: JAVNI OGLAS ZA VOJNE AKADEMIJE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?