Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Interpol: Službenici OB Kolašin lišili slobode osumnjičenog za teško ubistvo, a koji se potraživao po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd

Objavljeno: 28.03.2018. 15:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su danas, postupajući po operativnim informacijama, lišili slobode N.B. (44) koji se potraživao po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Beograd koja je raspisana radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv ovog lica zbog sumnje da je počinilo krivično djelo teško ubistvo na štetu Z.P.

Naime, službenici OB Kolašin su, 27.03.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija, po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Beograd, pronašli i lišili slobode N.B. On je, kako se sumnja, 15/16. avgust 2009. godine, zajedno sa G.R. i još dva lica čiji identitet nije utvrđen, lišio života Z.P. Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili na način što su Z.P. zadali više udaraca usljed kojih je on preminuo.

Sudije za istragu je za N.B. odredio ekstradicioni pritvor.

Slijedi dalja komunikacija nadležnih organa dvije držve radi ekstradicije lica.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?