Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Kontrolisano sedam bezbjednosno interesantnih lica; pronađen spid

Objavljeno: 28.03.2018. 18:25 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, sa akcentom na kontroli bezbjednosno interesantnih lica, kontrolisali sedam bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom pronašli i oduzeli opojnu drogu spid. Radi provjere oduzeto jedno putničko motorno vozilo.

Službenici OB Cetinje su, 27.03.2018. godine, kontrolisali sedam bezbjednosno interesantnih lica. Postupajući na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici su kontrolisali R.S. (43), J.M. (30) i R.M. (25), i u dvorištu biblioteke „Durđe Crnojevića“ pronašli odbačen zamotuljak u kojem se nalazilo još pet zamotuljaka sa sadržajem materije za koju se sumnja da je sintentička opojna droga spid. Ovaj zamtuljak je, kako se sumnja, odbacio J.M. (30).

Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon vještačenja izjasniti o kalifikaciji djela.
Službenici OB Cetinje su od bezbjednosno interesantnog lica R.S. radi provjera privremeno oduzeli putničko motorno vozilo.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?