Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Rožaje: Pronađen i oduzet heroin; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 28.03.2018. 23:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge i Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su danas, postupajući po operatvnim informacijama, izvršili pretres i tom prilikom pronašli i oduzeli opojnu drogu heroin. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici Odsjeka i OB Rožaje su, 28.03.2018. godine, postupajući po usmenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretres kuće na teritoriji Opštine Rožaje, koju koristi I.V. (28) iz Rožaja. Prilikom pretresa lica, policijski službenici su pronašli i oduzeli jedan veći zamotuljak u kojem se nalazilo šest manjih zamotuljaka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine od oko 3,3 grama.

Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namjenja tzv. uličnoj prodaji opojne droge na teritoriji Opštine Rožaje.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se I.V. liši lsobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?