Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Istraživanje CEDEM-a: Ministarstvo sporta i ministar Nikola Janović, imaju ubjedljivo najveću podršku građana

Objavljeno: 29.03.2018. 21:17 Autor: Ministarstvo sporta

Podgorica, 29. mart 2018. – Centar za demokratiju i ljudska prava (CEDEM), na današnjoj konferenciji za medije, objavio najnovije rezultate istraživanja političkog javnog mnjenja Crne Gore, koji  pokazuju da Ministarstvo sporta i resorni ministar Nikola Janović, imaju ubjedljivo najveću podršku građana.

 Ministarstvo sporta i ministra  Janovića, podržalo je čak 58,3 odsto građana, što je za desetak odsto više u odnosu na decembarsko istraživanje.

Prema istraživanju, koje je sprovedeno od 20. do 28. marta ove godine, sva ministarstva u Vladi Crne Gore, bilježe značajan rast podrške.

 Podržano od strane NATO's Public Diplomacy Division - Engagements Section, istraživanje obuhvata stavove građana o aktuelnim društveno-političkim pitanjima, sa posebnim akcentom na predstojeće predsjedničke izbore . U istraživanju je učestovovalo 1004 ispitanika, a rezultate je predstavila direktorica CEDEM-a Milena Bešić. 


Istraživanje  možete  preuzeti ovdje

 
Ministarstvo sporta zahvaljuje građanima na ukazanom povjerenju.


MINISTARSTVO SPORTA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?